Scene dramatice în Franţa: Familiile fotbaliştilor PSG, Di Maria şi Marquinhos, sechestrate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angel Di Maria a trăit un şoc teribil la aflarea veştii de la antrenorul echipei
Angel Di Maria a trăit un şoc teribil la aflarea veştii de la antrenorul echipei

Campioana din Ligue I a fost învinsă, duminică seară, acasă, de Nantes (1-2), însă acest rezultat cu adevărat surprinzător a trecut în plan secund, având în vedere evenimentele şocante petrecute în afara gazonului, cât timp partida era în desfăşurare!

Paris Saint-Germain ar trebui să defileze în Ligue I, la ce lot are sub comanda sa antrenorul Mauricio Pochettino, însă, deocamdată, cu 11 etape înainte de finalul sezonului, parizienii sunt doar pe 2, la trei puncte de liderul Lille.

Iar în weekend, PSG nu doar n-a reuşit să profite de egalul făcut de formaţia de pe primul loc, dar chiar s-a îndepărtat de ea, fiind învinsă pe „Parc des Princes“, în meciul cu Nantes, scor 1-2. În mod normal, un asemenea rezultat ar fi avut ecouri puternice în toată presa. Acum însă, un alt eveniment a trecut meciul în plan secund.

Concret, în primul „11“ al parizienilor au fost incluşi fundaşul brazilian, Marquinhos, dar şi mijlocaşul argentinian, Di Maria. Şi, când aceştia se dueleau cu adversarii de la Nantes, familiile lor erau sechestrate la Paris, în timpul unui jaf! Situaţia a devenit, la un moment dat, atât de gravă, încât Di Maria a şi fost schimbat, în minutul 62. Imediat, s-a văzut pe imagini cum antrenorul Pochettino - fusese informat de directorul sportiv, Leonardo, despre sechestrarea familiilor elevilor săi - l-a însoţit pe Di Maria în drum spre vestiar, dându-i ultimele informaţii!

În timpul jafului, soţia şi copiii lui Di Maria se aflau acasă. În cazul lui Marquinos, care deţine o vilă aproape de casa în care locuieşte Di Maria, părinţii săi au fost sechestraţi de hoţi. Poliţia franceză crede că ambele incidente au fost provocate de aceeaşi bandă.

După partida cu Nantes, atât Marquinhos (foto), cât şi Mauricio Pochettino au comentat incidentele petrecute în afara gazonului.

Marquinhos

Ce au spus Marquinhos şi Pochettino?

*Marquinhos: Familia era în casă, dar nimeni n-a avut de suferit şi toată lumea e bine. A fost o sperietură. Autorităţile franceze se ocupă deja de caz.

*Pochettino: Există dezamăgirea pierderii celor trei puncte, dar echipa era îngrijorată de lucrurile despre care aţi aflat. Nu e o scuză, dar s-a văzut o scădere neaşteptată a energiei. Da, am vorbit cu jucătorii despre alte lucruri decât cele fotbalistice. Există situaţii care n-au legătură cu fotbalul de care trebuie să ţineţi cont.

CITEŞTE ŞI:

Jaf în stil francez: Pagubă uriaşă pentru familia Di Maria, după şocantul incident de duminică

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite