Scântei în birourile de la Steaua! Contre Talpan - Bichir: „Mă duc eu la închisoare dacă sunt vinovat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce reprezentanții FCSB au trimis o cerere oficială pentru a juca pe stadionul Steaua din Ghencea, doleanță care se pare că va fi acceptată de comandantul CSA, Ștefan Bichir, s-a iscat scandal în birourile divizionarei secunde.

Florin Talpan FOTO sportpictures.eu

Juristul Florin Talpan l-a băgat în ședință pe Bichir, cei doi având un dialog încins, în care primul a încercat să-l convingă pe șeful clubului să nu dea curs cererii grupării lui Gigi becali. Persoane din cadrul CSA Steaua, care au auzit discuția dintre Talpan și Bichir, au dezvăluit pentru ProSport cea a susținut juristul.

„Domnule comandant, eu nu voi semna nicio hârtie cu privire la dorința FCSB-ului de a juca pe stadionul Steaua. Acea echipă este de rea credință, ne-a creat prejudiciu atâția ani. Cum să o lăsăm să joace pe stadionul Steaua? Avem prejudiciu de recuperat. Sunt dispus să discut personal cu domnul prim-ministru Marcel Ciolacu pentru această situație.

”Adevărul e de partea noastră”

Să mă cheme pe mine la Parchet legat de faptul că nu semnăm ca FCSB să joace pe stadionul Steaua, iar dacă voi fi găsit vinovat voi merge la închisoare, dar nu e posibil să joace pe stadionul Steaua. Nu trebuie să ne fie teamă de cineva, adevărul este de partea noastră. Și să nu uităm că noi am plătit 400 și ceva de mii de euro taxa de timbru pentru dosarul cu prejudiciul”, a fost o parte a discursului lui Florin Talpan în fața comandantului Ștefan Bichir.

Pentru că nu are drept de promovare, Steaua încearcă în această perioadă să-și schimbe forma de organizare, prin asocierea cu un club privat. Florin Talpan i-a transmis lui Ștefan Bichir că nu este de acord nici nu această variantă.

„Cum Becali nu va veni cu FCSB în Ghencea, la fel nici vreo asociere nu va fi posibilă decât dacă suporterii sau eventualul partener de asociere va plăti suma de 3,6 milioane de euro pe an. Domnule comandant, aveți mare grijă, că dacă va exista vreo asociere, atunci îl vom ajuta fără să vrem pe Gigi Becali”, i-ar spus Talpan lui Bichir.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite