Scandalul chiloților îl lasă pe Lazăr fără bani: Anunțul clubului din Păulești

0
Publicat:

Fotbalul românesc își continuă decăderea din toate punctele de vedere: sportiv, comportamental și organizatoric. Nivelul jocului e ridicol de slab, avem antrenori de decor și, mai nou, jucători care fac niște gesturi incredibile, cum s-a întâmplat cu Vali Lazăr (CS Păulești), după cum Adevărul a explicat aici.

Vali Lazar și-a marcat finalul carierei de un episod sub orice critică.
Vali Lazar și-a marcat finalul carierei de un episod sub orice critică.

Episodul de la amicalul Dinamo – CS Păulești (0-0), disputat, sâmbătă, la Buftea, a fost atât de rușinos, încât până și un club de liga a treia, cum e cel la care a ajuns Lazăr, a fost nevoit să treacă la decizii drastice, potrivit gsp.ro. Daniel Iancu (52 de ani), director sportiv la formația din eșalonul al treilea, a dezvăluit că mijlocașul de 33 de ani va evolua, în următoarea perioadă, fără salariu ca urmare a gestului său de sâmbătă.

Chiloții aruncați pe iarbă, în fața băncii de rezerve de la Dinamo.
Chiloții aruncați pe iarbă, în fața băncii de rezerve de la Dinamo.

Ce a anunțat oficialul clubului CS Păulești?

L-am amendat drastic, în prima fază, reținerea salariului pe trei luni, urmând ca la a doua abatere să-i reziliem contractul. Lazăr are salariu de câteva sute de euro. Ne dezicem în totalitate de gesturile și declarațiile pe care le-a făcut.

*Am vorbit cu el aseară și i-am explicat destul de clar că am înțeles la ce a vrut să bată apropo, că Burcă nu e bărbat. Dar altul poate să înțeleagă că e conotație sexuală. Nu suntem de acord cu așa ceva. E neplăcut pentru noi. Ne-a pus într-o situație urâtă. Noi vrem ca lumea să afle de Păulești, dar nu în felul acesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite