Sara Errani știe ce o așteaptă pe Simona Halep la TAS: „Nu se mai poate schimba nimic!”

0
Publicat:

Italianca Sara Errani (36 de ani, nr. 115 WTA) este prezentă la București, atingând semifinalele „Țiriac Foundation Trophy”. Ea a vorbit despre suspendarea de 4 ani primită de Simona Halep din partea ITIA și crede că la TAS nu se va schimba mare lucru.

Sarra Errani a trecut printr-un caz de dopaj în urmă cu circa 5 ani. Foto EPA EFE
Sarra Errani a trecut printr-un caz de dopaj în urmă cu circa 5 ani. Foto EPA EFE

Sara Errani s-a confruntat în trecut cu acuzații de dopaj, a fost suspendată de federația internațională două luni și a mers la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, unde i-a mărit pedeapsa la 10 luni.

Jucătoarea care a ajuns pe locul 5 mondial a fost supusă unui control doping în afara competiției pe 17 februarie 2017 și a fost confirmată pozitiv la letrozol, o substanță aflată pe lista interzisă. Italianca s-a apărat spunând că a ingerat accidental substanța, conținută în medicamentul Femara, luat de mama ei suferindă de cancer.

Sentința trebuie analizată în amănunt

„Este o situație foarte grea! Toți care-i sunt alături trebuie să citească sentința ei și sa fie precauți. Clar nu e o situație bună pentru ea. Sper să fie cât mai puternică să treacă peste asta. Chiar nu știu ce șanse poate avea la TAS. Acolo vor citi tot și se vor uita peste tot. Depinde foarte mult...

Dacă sentința venită acum e solidă și sunt argumente [indubitabile], atunci nu se mai poate schimba nimic, e totul clar și nu vor schimba. Chiar nu știu ce se va întâmpla”, a declarat Sarra Errani pentru gsp.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite