Şapte zile, un eşec şi o demitere. “Magiun”, alungat de la Astra. Echipa a găsit repede un nou antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marin Barbu a pierdut vineri cu Astra la Mediaş, 1-2, la meciul său de debut, iar sâmbătă şi-a făcut bagajele
Marin Barbu a pierdut vineri cu Astra la Mediaş, 1-2, la meciul său de debut, iar sâmbătă şi-a făcut bagajele

Aventura lui Marin Barbu pe banca Astrei a fost una extrem de scurtă. Adus în urmă cu o săptămână, după demiterea lui Sinescu, “Magiun” a fost demis astăzi, la doar o zi după eşecul de la Mediaş, 1-2 cu Gaz Metan, meciul său de debut pe banca giurgiuvenilor.

UPDATE - Daniel Isăilă a fost numit în locul lui Marin Barbu şi va sta pe bancă la meciul următor. 

Malaxorul Ligii I  a mai sfărâmat astăzi doi antrenori. Primul a căzut capul lui Paulo Sergio, de la CFR, apoi a venit rândul lui Marin Barbu să urce pe eşafod. Culmea, la doar o săptămână după ce preluase frâiele echipei din Giurgiu. 

"Domnul Dinu Gheorghe m-a chemat la el şi mi-a spus că între mine şi Astra colaborarea a încetat. Sincer, sunt total dezamăgit, nu ştiu de ce m-au mai pus să conduc echipa asta. Într-o săptămână nu puteam face minuni. Personal, am simţit că domnul Dinu nu m-a dorit de la început, dar asta este viaţa. Suntem bărbaţi şi mergem înainte”, a declarat Marin Barbu, pentru “Prosport”. 

30 de antrenori (!) au fost schimbaţi în Liga I, în urma demiterilor sau demisiilor, de la începutul actualului sezon, iar Astra e performeră la acest capitol. Dacă-l socotim şi pe Daniel Isăilă, care are şanse să asigure interimatul pentru restul sezonului, Astra a rulat deja cinci tehnicieni. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite