Săptămâna mare pentru fotbalul românesc. Joi aflăm dacă avem faţă de Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FCSB şi Craiova se pregătesc pentru cupele europene
FCSB şi Craiova se pregătesc pentru cupele europene

Formaţiile româneşti angrenate în cupele europene dau testul în această spătămână. CFR, FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi vor evolua toate joi în turul 2 al Conference League.

UEFA a publicat lista scurtă cu posibilii adversari din turul trei preliminar al Conference League. Chiar dacă umilinţa CFR-ului în faţa armenilor de la Pyunik Erevan ne face să nu spunem hop până nu sărim gardul, iată ce adversari poate avea fiecare echipă românească:

- CFR Cluj, aflată pe ruta campioanelor, este în grupa doi şi va juca, dacă va trece de d'Escaldes, împotriva lui Shahtior Soligorsk, a câştigătoarei ”dublei” Tirana - Zrinjski sau a echipei calificate în urma confruntării Tobol - Lincoln Red Imps.

- FCSB, care o va întâlni pe Saburtalo în turul doi, este în grupa a patra de pe traseul non-campioanelor, şi posibilii adversari pentru turul trei preliminar sunt: Zire sau Maccabi Tel-Aviv, Botev Plovdiv sau Apoel, Gil Vicente şi Wolfsberger.

- Universitatea Craiova, care joacă împotriva Vllazniei în turul doi, şi Sepsi, care o va înfrunta pe Olimpija Ljubljana, care nu sunt capi de serie pentru turul trei, sunt în grupa a şasea şi posibilii lor adversari pentru turul trei sunt: St. Joseph sau Slavia Praga, Zorya Luhansk, Bate Borisov sau Konyaspor, Rijeka sau Djurgarden, Fehervar sau Gabala. Meciurile din turul trei preliminar al Conference League se joacă pe 4 şi 11 august.

Ce urmează pentru România în actuala ediţie a cupelor europene

Turul doi preliminar din Conference League, 21 iulie

*CFR Cluj - Inter Club d'Escaldes (Andorra), ora 20.00

*Saburtalo Tbilisi (Georgia) – FCSB, ora 19.00

*Vllaznia (Albania) – CS U Craiova, ora 22.00

*Sepsi - Olimpija Ljubljana (Slovenia), ora 21.30

CFR Cluj va juca returul la data de 27 iulie. Celelalte echipe româneşti vor disputa manşa secundă la data de 28 iulie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite