Sandra Izbaşa va purta tricolorul la ceremonia de închidere a Olimpiadei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sandra Izbaşa, cea care a adus una dintre cele două medalii de aur câştigate de România la Jocurile Olimpice de la Londra, va purta tricolorul la ceremonia de închidere a Olimpiadei.

Sandra Izbaşa, medaliată cu aur la proba de sărituri, va purta drapelul României la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice. Decizia a aparţinut Comitetului Olimpic Sportiv Român şi a fost făcută publică vineri. Olimpiada de la Londra se va încheia, oficial, duminică seară.

Delegaţia României din Londra alături de conducerea COSR vor reveni în România luni, în jurul orei 13.40, pe aeroportul Henri Coandă. Olimpicii vor fi primiţi în Salonul Prezidenţial.  

Palmaresul României de la Jocurile Olimpice de anul acesta numără trei medalii: două de aur (Alin Moldoveanu la tir şi Sandra Izbaşa la sărituri), cinci de argint (Alina Dumitru şi Corina Căprioriu la judo, Roxana Cocoş la haltere, echipa masculină de sabie şi Cătălina Ponor la sol) şi două de bronz (echipa feminină de gimnastică şi Răzvan Martin la haltere).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite