Sâmbătă se deschide „Cluj Arena" şi pentru muritorii de rând

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă oficialii Consiliului Judeţean şi reprezentanţii constructorului au testat gazonul de pe "Cluj Arena" la partide de miuţe, clujenii trebuie să aştepte până sâmbătă pentru a vedea pe ce s-au dat 37 de milioane de euro de la bugetul de Stat.

„Cluj Arena" se deschide sâmbătă, 1 octombrie. De la ora 14.00 şi până după miezul nopţii, clujenii vor putea intra gratuit pe noua arenă sportivă.
Organizatorii acestui eveniment oferă vizitatorilor şansa de a participa la tombole cu premii, de a viziona momentele principale din construirea arenei pe instalaţiile de afişaj, de a urmări jocuri şi concursuri demonstrative susţinute de echipe de juniori. Totodată, echipe de majorete vor încânta publicul prin reprezentaţii speciale.
“Îi aşteptăm pe clujeni în număr cât mai mare. Sper ca vremea să fie îngăduitoare cu noi, iar cei care vor vizita «Cluj Arena» să se bucure de momentul finalizării acestui frumos obiectiv care, cu începere de la 1 octombrie va intra în patrimoniul tuturor clujenilor”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Reamintim că preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a fost surprins vinerea trecută la un meci alături de apropiaţi ai săi şi ai Consiliului Judeţean şi de reprezentanţii constructorului pe gazonul de 120.000 de euro al "Cluj Arena", stadion încă nedeschis publicului.

Citeşte aici cum a comentat situaţia preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite