Şahtiorul lui Mircea Lucescu a bifat a patra victorie consecutivă în Ucraina şi a devenit lider detaşat în clasament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu aleargă după al optulea titlul cu Şahtior
Mircea Lucescu aleargă după al optulea titlul cu Şahtior

Şahtior Doneţk a câştigat cu 1-0 partida din etapa a 18-a a primei ligi ucrainene, contra lui Cernomoreţ Odesa şi s-a distanţat în fruntea clasamentului.

Formaţia ucraineană antrenată de Mircea Lucescu a bifat a patra victorie consecutivă în campionatul Ucrainei, scor 1-0 cu Cernomoreţ Odesa, într-un meci contând pentru etapa a 18-a. Victoria "minerilor" a fost adusă de brazilianul Luiz Adriano, care a marcat în minutul 45, chiar înainte de pauză.

Graţie acestui succes, Şahtior se disteanţează în fruntea clasamentului, având 41 de puncte acumulate în 18 etape. Pe doi se află Dinamo Kiev, cu 36 puncte, iar pe trei se regăseşte Metalist Harkov, cu 35 puncte, dar care are două meciuri mai puţin disputate. 

Ultima înfrângere a Şahtiorului în campionat datează din 1 noiembrie, când trupa lui "Il Luce" a pierdut cu 0-2 în deplasare cu Volyn Luţk. În Liga Campionilor, "minerii" se află pe locul 2 în grupa A, cu opt puncte acumulate din cinci meciuri. Lupta pentru calificarea în optimi se dă între Şahtior şi Bayer Leverkusen, echipă care are cu un punct mai puţin. În ultima etapă, nemţii joacă cu Real Sociedad, în vreme ce elevii lui Lucescu dau piept cu liderul grupei, Manchester United.

CITIŢI ŞI:

Primele declaraţii date de de Mircea Lucescu după victoria lui Şahtior Doneţk în Champions League

VIDEO Rezultatele de miercuri din grupele Ligii Campionilor. Şahtior a demolat-o pe Sociedad, United a sulberat-o pe Leverkusen, Bayern a intrat în istoria competiţiei

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite