Sabău şi-a dat demisia de la FC Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a decis să pună capăt contractului cu clubul de pe malul Begăi. Locul său va fi luat de fostul tehnician al lui CFR, Maurizzio Trombetta

Citeşte şi:

Demisia, cea mai apreciată acţiune a lui Sabău în ultimele luni

Căpitanul Dan Alexa despre demisia lui Neluţu Sabău

Trombetta se întoarce în România. Italianul care a învins Roma pe Olimpico cu CFR Cluj, îi ia locul lui Sabău pe banca lui Poli Timişoara. În vara lui 2008, Trombetta a ajuns la CFR Cluj ca secund al lui Ioan Andone, însă a fost promovat rapid în funcţia de principal, după demiterea "Fălcosului". A condus gruparea ardeleană în toate cele 6 meciuri din grupele Champions League. După doar patru luni, italianul a fost înlocuit cu cehul Duşan Uhrin.

Tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău i-a comunicat decizia sa şi lui Marian Iancu, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului timişorean. "M-am decis să mă retrag de pe banca tehnică a lui Poli. I-am comunicat şi domnului Iancu, dânsul m-a înţeles foarte bine, nu mai doresc să continui la Timişoara", a declarat Ioan Ovidiu Sabău pentru gsp.ro.

Unul dintre motivele care l-au făcut pe Neluţu Sabău să părăsească trupa de pe Bega a fost relaţia cu suporterii, el fiind contestat tot mai vehement în ultima vreme.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite