Să se bucure sau nu fanii Rapidului? Viorel Moldovan anunţă o posibilă revenire a lui George Copos în Giuleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Rapidului îşi doreşte ca George Copos să revină alături de Rapid pentru a redresa financiar corabia giuleşteană.

Deşi Rapid are patroni care ar trebui să asigure bugetul clubului, Viorel Moldovan s-a confruntat în ultimul timp cu mari probleme financiare şi a decis să investească el în echipă pentru a-şi motiva jucătorii. Tehnicianul le-a dat prime de joc elevilor săi şi le-a cumpărat ghete de joc. Pentru a scăpa de această povară, Moldovan îşi doreşte un patron potent financiar şi pentru asta speră ca George Copos să revină la echipa de unde a plecat în vara acestui an.

"Sper să găsim resursele necesare până pe 22 noiembrie, atunci când e punctul culminant cu insolvenţa. Am încredere că cineva va veni. Ştim situaţia patronilor de acum, săracii caută şi ei oameni să preia această echipă, să vină cu bani. Îl aştept înapoi pe domnul Copos, am un feeling că va reveni. Nu mă bazez pe nimic, dar e un feeling al meu. Nu cred că e atât de insensibil faţă de ceea ce se întâmplă la Rapid în momentul de faţă. Dacă nu va fi el, sper să fie altcineva", a precizat Moldovan pentru Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite