S-au terminat negocierile pentru Ghencea. La ce înțelegere s-a ajuns

0
Publicat:

La sediul Clubului Sportiv al Armatei Steaua au avut loc negocieri între FCSB și CSA pentru închirierea arenei din Ghencea pentru derby-ul cu Dinamo.

Stadionul Ghencea FOTO Mediafax
Stadionul Ghencea FOTO Mediafax

Punctul nevralgic în încheierea contractului de închiriere a arenei Steaua a fost cel referitor la garanția pentru eventualele cheltuieli care ar fi necesare la refacerea suprafeței de joc, în cazul în care aceasta va fi distrusă iremediabil, scrie gsp.ro 

După ore de negocieri însă, CSA Steaua a venit cu o ultimă propunere. Un bilet la ordin, semnat de FCSB, o cerință pe care clubul MApN-ului o avusese și săptămâna trecută, când ceruse ca respectivul bilet la ordin să fie în valoare de 1.000.000 de euro. 

De această dată însă, CSA a diminuat cu aproape 25% cuantumul garanției. Noul nivel ar fi fost justificat de cei din comisia de negociere a CSA prin faptul că au fost verificate în detaliu toate facturile achitate pentru suprafața care e acum în Ghencea și care au însumat în jur de 750.000 de euro.

FCSB ar urma să se semneze un bilet la ordin, însă un bilet la ordin avalizat, care să acopere nivelul impus de CSA, iar banii să fie accesați imediat dacă gazonul va fi deteriorat într-o asemenea măsură încât să presupună înlocuirea lui totală. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite