S-a stabilit finala Cupei Ligii după un meci scandalos: Steaua, ajutată grosolan de două decizii de arbitraj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Tudor
Alexandru Tudor

După o victorie în tur, 3-0 cu Astra, formaţia din Ghencea a „tremurat“ la Giurgiu, acolo unde a fost foarte aproape de un dezastru.

Costel Gâlcă a trăit periculos în returul semifinalelor Cupei Ligii! În condiţiile în care rămânerea sa la echipă a fost condiţionată de câştigarea celor trei trofee pe plan intern: campionat, Cupa României şi Cupa Ligii.

Miercuri, tehnicianul roş-albaştrilor a folosit o formulă inedită, cu Niţă, Toşca, Breeveld, Iancu şi Enceanu în primul „11“, şi ar fi putut plăti scump pentru experimentele sale. A fost salvat însă de două decizii controversate de arbitraj.

Mai întâi, în minutul 20, arbitrul Alexandru Tudor a greşit grav şi l-a iertat pe Toşcă de o eliminare evidentă! Dacă ar fi rămas în zece oameni, Steaua ar fi fost nevoită să joace 70 de minute în inferioritate numerică.

O partidă insipidă a fost trezită la viaţă de golul lui Fatai din minutul 70. Zece minute mai târziu, Chiţu a înscris pentru Astra, însă reuşita sa a fost anulată pentru un ofsaid dubios semnalizat de asistentul Florin Neacşu. Dacă golul ar fi fost validat, Steaua ar fi avut o viaţă grea pe finalul partidei. Mai ales că Enache a punctat pentru 2-0 în minutul 90+2!

S-a terminat 2-0 pentru Astra în retur şi 3-2 pentru Steaua după cele două manşe. Finala Cupei Ligii va fi disputată de Steaua şi de Pandurii, la 20 mai, pe „Arena Naţională“. Câştigătoarea competiţiei va încasa o primă de 265.000 de euro din partea Ligii Profesioniste de Fotbal. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite