Rumoare la Barcelona: Dani Alves este supărat pe contestatarii săi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
www.mybetinfo.net | Dani Alves le-a răspuns dur contestatarilor săi într-o conferinţă de presă
www.mybetinfo.net | Dani Alves le-a răspuns dur contestatarilor săi într-o conferinţă de presă

Fundaşul Barcelonei Dani Alves a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia i-a atacat dur pe cei care l-au contestat în ultimul timp şi care au susţinut că brazilianul nu mai joacă cu aceeaşi determinare ca în trecut.

Dani Alves a ţinut să clarifice situaţia sa vizavi de interesul cu care abordează fiecare partidă în tricoul Barcelonei. Fundaşul este supărat pe cei care îl contestă din cauza presupusei lipse de interes cu care tratează meciurile trupei catalane. „Trebuie să le spun celor care mă contestă că voi juca şi de acum înainte cu aceeaşi ambiţie ca în trecut. Am câştigat încrederea celor din jurul meu prin munca mea şi aşa voi face în continuare”, a spus Dani Alves, considerat de site-ul www.sport.es drept un jucător plin de energie, pregătit pentru a debuta în noul sezon din Primera Division.

Brazilianul a vorbit şi despre relaţia sa cu Tito Vilanova: „Tito are încredere în mine şi voi încerca să-i răsplătesc această încredere. Singura diferenţă între Tito şi Guardiola este lipsa celui din urmă”, a mai spus Dani Alves, care este convins că Barcelona va juca la capacitate maximă în sezonul viitor. „Anul acesta vom lupta pentru toate fronturile”, a confirmat Alves planurile Barcelonei.

Fundaşul a vorbit şi despre posibila sancţiune pe care o riscă din partea echipei catalane din cauză că a jucat într-un meci amical, fără acordul echipei medicale a Barcelonei. Alves îşi recunoaşte vinovăţia, dar spune că starea sa fizică era foarte bună la momentul disputării acelui amical. „Înţeleg că cei din echipa medicală au fost foarte nervoşi. Dacă clubul va lua decizia de a mă amenda, voi plăti, dar ei trebuiau să ţină seama se starea mea fizică”, a mai spus Alves, care a ţinut să infirme toate zvonurile potrivit cărora ar pleca de la Barcelona în această vară.

Cât despre transferurile făcute de gruparea catalană, brazilianul crede că Jordi Alba se va integra bine în echipă şi va coopera excelent cu coechipierii săi. De asemenea, în opinia lui Alves, concurenţa va fi şi în acest an foarte mare: „Barcelona este cea mai bună echipă, concurenţa este foarte mare, trebuie să fim foarte atenţi pentru că de la an la an este din ce în ce mai greu”, a conchis Dani Alves.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite