Rui Duarte nu mai vrea să audă de Rapid: „Mă voi întoarce în România doar dacă nu obţin documentele”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rui Duarte negociază cu Anorthosis Famagusta FOTO Adevărul
Rui Duarte negociază cu Anorthosis Famagusta FOTO Adevărul

Portughezul Rui Duarte, prezent la reunirea Rapidului, a părăsit România cu intenţia de a nu mai călca vreodată în ţara noastră.

Deşi a fost printre primii fotbalişti prezenţi la reunirea Rapidului, Rui Duarte a plecat dezamăgit din România, menţionând că nu mai vrea să revină vreodată la echipa giuleşteană. Portughezul a fost pus pe liber de patronul George Copos din cauza salariului prea mare pe care îl avea, 200.000 de euro.

„Mă duc acasă, vedem ce se întâmplă săptămâna viitoare. În primul rând, vreau să rezolv cu Rapid. Doar dacă nu-mi dau documentele mă voi întoarce. Am un acord verbal, sper să rezolv”, a spus Rui Duarte pentru Dolce Sport, care îşi caută echipă.

Potrivit impresarului jucătorului de 32 de ani, Bogdan Mara, Duarte ar negocia cu Anorthosis Famagusta, echipă antrenată de Rony Levi, fostul antrenor al Stelei, la care mai evoluează şi românii Dan Alexa sau Emil Jula. 

„Anorthosis a luat jucători buni care au trecut prin România, Alexa, Spadacio, Jula, fotbalişti care evoluează titulari. Echipa e pe primul loc în Cipru, la 6 puncte de locul 2. Normal că Rui Duarte e interesat de ofertă, dar încă se tatonează, vedem săptămâna viitoare dacă se poate rezolva ceva”.

Rui Duarte a venit la Rapid în 2010 de la FC Braşov.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite