Rugăciune pentru titlu. Nu doar Gabi Tamaş a mers la biserică împreună cu Gigi Becali, ci întreg lotul Stelei, în frunte cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Promisiunea făcută de Gabriel Tamaş în momentul semnării contractului cu Steaua, cum că va merge săptămânal la biserică, s-a adeverit. De fapt, întreg lotul Stelei a fost adus azi de către tehnicianul Laurenţiu Reghecampf la biserica din Pipera, frecventată de Gigi Becali.

“Tamaş mi-a zis: «Nea Gigi, pune ce clauze vrei, eu vreau să demonstrez că sunt fotbalist. Am bani, am afaceri, nu mă interesează banii». I-am zis că trimit şoferul după el să-l ia la biserică în fiecare duminică şi a zis că e de acord. I-am spus: «Când eşti în cantonament, vine şoferul şi te ia la biserică, apoi te întorci în cantonament! O să vorbesc eu cu Reghe să te lase». A zis: «Bine, nea Gigi, cu tine merg oriunde». M-a impresionat gestul lui”, a povestit Becali, la Digi Sport, în momentul în care fundaşul Gabriel Tamaş a revenit la Steaua de la Cardiff City. 

Rezultatele înregistrate vineri şi sâmbătă în etapa a 24-a din Liga I, programul celorlalte meciuri şi clasamentul competiţiei:

Vineri

ASA Târgu-Mureş - Pandurii Târgu-Jiu 0-1
A marcat: Săpunaru 45+2', din penalty

Sâmbătă

FC Viitorul - CSMS Iaşi 1-2
Au marcat: Florin Tănase 90', din penalty - Golubovic 45+2', Viveiros 53'
Astra Giurgiu - CFR Cluj 2-2
Au marcat: Boldrin 63', 90+3' - Juan Carlos Ruiz 38', Victor Bruno 56'

Duminică

ora 14.00, CS Universitatea Craiova - Petrolul Ploieşti
ora 16.30, Poli Timişoara - FC Voluntari
ora 19.00, Dinamo - FC Botoşani

Luni

ora 20.30, Concordia Chiajna - Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite