Ronaldo, gest infantil la adresa colegului Joao Felix, cel care a provocat eliminarea Portugaliei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joao Felix a ratat lovitura de la 11 metri la loteria penalty-urilor și Portugalia a fost eliminată de Franța în sferturile Euro 2024. Disperat să bată noi recorduri, Cristiano Ronaldo a fost atât de supărat, încât l-a ”pedepsit” pe coechipierul său.

Cristiano Ronaldo nu a marcat la Euro 2024, deși și-a dorit cu disperare. Foto EPA EFE
Cristiano Ronaldo nu a marcat la Euro 2024, deși și-a dorit cu disperare. Foto EPA EFE

Vedeta lusitană a avut un turneu final slab, în care nu a reușit să înscrie niciun gol. Frustrarea lui Cristiano Ronaldo, aflat la al 6-lea Campionat European din carieră - record absolut - s-a materializat printr-un gest observat de presa internațională la adresa lui Joao Felix, considerat vinovat pentru eliminarea Portugaliei.

Ronaldo nu-l mai urmărește pe rețelele sociale

Jurnaliștii au descoperit că Ronaldo nu-l mai urmărește pe colegul său pe rețelele de socializare. Culmea este că starul lui Al Nassr a ratat și el un penalty în meciul precedent, cu Slovenia, dar a fost salvat de portarul Diogo Costa, care a parat 3 lovituri ale ex-iugoslavilor.

Lusitanii și-au luat rămas bun de la Euro 2024, după ce au pierdut în fața Franței la loviturile de departajare din sferturile de finală ale turneului din Germania. După 120 de minute de joc, rezultatul a rămas alb, astfel s-a ajuns la loteria penalty-urilor. Toți jucătorii au marcat de la 11 metri, cu excepția lui Joao Felix care a trimis mingea în stâlpul din dreapta porții aparate de Mike Maignan.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite