Ronaldo a pus Anglia pe jar: United l-a luat înapoi pe Cristiano. Reacţia lui Guardiola

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldo

Portughezul de 36 de ani s-a dus la Manchester, în această dimineaţă, în loc să fie la antrenamentul lui Juventus. Într-o primă fază, s-a spus că va semna cu City. Acum, urmează să fie prezentat de United, unde a mai evoluat, între 2003-2009.

UPDATE ora 20.00

Gruparea engleză a anunţat oficial transferul atacantului portughez. "Manchester United confirmă că a ajuns la un acord cu Juventus pentru transferul lui Cristiano Ronaldo, urmând ca jucătorul să efectueze vizita medicală, să stabilească termenii şi să obţină viza", a anunţat clubul din Manchester.

Ştirea iniţială

Acum câteva ore, transferul lui Ronaldo la Manchester City părea bătut în cuie. Între timp însă, situaţia s-a schimbat radical. De fapt, presa internaţională susţine că Manchester United urmează să încheie un acord cu portughezul de 36 de ani.

Dacă afacerea se va finaliza, Juventus, cu care Ronaldo are contract până la finalul acestui sezon, va încasa o sumă, între 25 şi 30 de milioane de euro. Salariul lui Ronaldo, negociat de impresarul Jorge Mendes, va fi de 20 de milioane de euro pe an.

Plecarea portughezului de la Juventus a fost confirmată, astăzi, de antrenorul Allegri. Acesta a dezvăluit că Ronaldo i-a spus că nu mai vrea să joace la Juventus.

Guardiola, resemnat

Odată cu apariţia informaţiei potrivit căreia United l-a convins pe Ronaldo să semneze cu această echipă, antrenorul celor de la City, Pep Guardiola, a încercat să minimalizeze ratarea acestui transfer.

„După părerea mea, sunt doar câţiva jucători pe lume, printre care Ronaldo şi Messi, care pot decide unde vor juca. Ei dictează totul, în timpul negocierilor. În acest moment, eu sunt mulţumit cu lotul pe care îl am“, a spus Guardiola. 

Astfel, City ratează un alt transfer de marcă, după ce a picat şi mutarea cu Harry Kane, atacant care va continua la Tottenham.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite