Românul Andrei Rațiu, experiență terifiantă în Spania: dovada că un necaz nu vine niciodată singur

0
Publicat:

Avionul echipei Rayo Vallecano, la care evoluează internaţionalul român Andrei Raţiu, a fost lovit de un fulger, obligând delegaţia clubului madrilen să se întoarcă în capitala Spaniei la bordul unui autocar, după meciul disputat în deplasare cu Villarreal (scor 0-3), de duminică, din Primera Division.

Andrei Rațiu. FOTO: Arhiva Adevărul
Andrei Rațiu. FOTO: Arhiva Adevărul

Aeronava a devenit inutilizabilă după ce a fost lovită de fulger, iar oficialii lui Rayo Vallecano au fost nevoiţi să găsească rapid un plan de rezervă pentru ca jucătorii să se întoarcă acasă după eşecul usturător pe terenul "Submarinului galben".

Fotbaliştii şi stafful tehnic au fost nevoiţi să rămână mai mult timp la stadionul El Madrigal după finalul jocului, până la găsirea unei soluţii pentru revenirea la Madrid. În final s-a decis ca deplasarea să se facă la bordul unui autocar, care să parcurgă distanţa de 400 km dintre Villarreal şi Madrid în cursul aceleiaşi nopţi.

Expresia "fulgerul nu loveşte niciodată de două ori în acelaşi loc" nu este, se pare, valabilă în cazul lui Rayo Vallecano, al cărei avion s-a confruntat cu o situaţie similară în urmă cu câteva săptămâni, cu ocazia deplasării la Vigo pentru meciul cu Celta, disputat pe 31 martie, conform site-ului Pasion Por El Rayo.

Jucătorii se aflau deja la aeroport la momentul respectiv, iar în final au petrecut noaptea în Galicia, revenind la Madrid în ziua următoare, adaugă sursa citată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite