Românii ignoră criza: Prețul unui bilet, la cel mai așteptat eveniment al weekend-ului

0
Publicat:

Cine a considerat că presa exagerează, în privința interesului fanilor pentru acest sfârșit de play-off, ar trebui să încerce să-și ia un bilet la „finala“ campionatului, Farul – FCSB, duminică, pe stadionul din Ovidiu.

Fanii români savurează fotbalul, dovadă și ce se întâmplă pe acest final de play-off
Fanii români savurează fotbalul, dovadă și ce se întâmplă pe acest final de play-off

Vorbim despre o „misiune imposibilă“. Din mai multe motive. În primul rând, s-a și confirmat, oficial, că Farul nu va pune bilete în vânzare pentru acest meci. La care vor avea acces posesorii de abonamente, circa 2.000 la număr. Apoi, FCSB va primi un total de 250 de tichete. În rest, oficialii formației de pe litoral vor distribui 2.000 de bilete, în „circuit închis“, pentru invitații lor. Aceste măsuri au fost luate pentru că orașul Constanța e cunoscut drept unul roș-albastru, Cu foarte mulți suporteri ai FCSB-ului. Așadar, dacă biletele pentru partida de duminică ar fi fost comercializate la case, aproape sigur, Farul ar fi ajuns să joace, la Ovidiu, într-o atmosferă ostilă, pierzând avantajul terenului propriu. Despre această situație a vorbit, deschis, Gică Popescu, președintele Farului.

Din păcate, avem un stadion de doar 4.500 de locuri. Sunt convins că, dacă am fi avut un stadion de 30.000 de locuri, ar fi fost plin la acest joc. De aceea, ne dorim cât mai repede cu putinţă ca stadionul de la Constanţa să fie construit. Acum, pentru partida cu FCSB, cererea e una incredibilă şi am încercat să facem lucrurile de aşa manieră, încat să avem cât mai mulţi suporteri farişti în stadion“, a explicat fostul mare internațional, la Orange Sport.

„Abonament“ de un meci!

Pe fondul acestei situații, o parte dintre suporterii Farului, care dețin abonamente de la începutul sezonului, s-au gândit să profite de interesul uriaș care există pentru „finala“ campionatului. Concret, au apărut deja anunțuri pe diferite site-uri, precum OLX, în care se vând abonamente la meciurile Farului din acest sezon. Ce-i drept, „meciuri“ înseamnă, de fapt, un singur meci, cel cu FCSB de duminică, acesta fiind ultima partidă a „marinarilor“ de pe teren propriu, în acest sezon. Iar în anunțurile apărute, două „abonamente“ se dau cu 5.000 de lei. Adică, 1.000 de euro! Așadar, e lesne de înțeles de ce Farul – FCSB va fi cel mai scump meci din istoria Superligii.

Ultimele două runde în play-off

Etapa a 9-a

*Sâmbătă: Sepsi – CFR 20.30

*Duminică: Farul – FCSB 21.00

*Luni: Rapid – CS U Craiova 20.30

Etapa a 10-a

*27 mai: CFR – Farul

*27 mai: FCSB – Rapid

*27 mai: CS U Craiova – Sepsi

Programul detaliat din ultima rundă urmează să fie stabilit, ulterior.

Play-off, etapa a VIII-a

Clasament

1. Farul Constanța 47 de puncte

2. FCSB 46p*

3. CFR Cluj 39p*

4. CSU Craiova 37p

5. Rapid 35p

6. Sepsi 26p

*Cu rotunjirea punctelor în sus.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite