România, zguduită înaintea barajului cu Grecia: Dragomir cere demisia lui Piţurcă. De ce a luat foc preşedintele LPF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La câteva ore după ce tricolorii au aflat că au şanse mari să ajungă la CM 2014, în condiţiile în care vor întâlni cel mai slab adversar posibil din urna capilor de serie, selecţionerul a fost supus unui atac virulent.

„Adevărul“ a evaluat şansele de calificare ale României la CM 2014 şi a ajuns la concluzia că Marica şi compania au prima şansa în „dubla“ cu elenii. Chiar şi aşa însă, Victor Piţurcă n-a scăpat de atacurile la care a fost supus, periodic, de la începutul preliminariilor.

Selecţionerul e la cuţite cu preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, iar, după tragerea la sorţi de azi, l-a şi luat peste picior. Într-o intervenţie la sport.ro, Piţi a spus că şeful LPF n-ar trebui să-şi dea cu părerea despre Grecia, fiindcă nu cunoaşte această echipă şi jucătorii ei. Imediat, „Corleone“ a răspuns printr-un contraatac tăios.

Ce a spus?

„Ce mare performanţă a făcut Piţurcă? Să ajungi la baraj nu înseamnă nimic. Acum, că a picat cu Grecia, a prins glas? Dacă nu se califică la Mondial, trebuie să plece! Dar la ce contract are, probabil, va fi greu să se întâmple asta. Dacă nici acum, când are toate condiţiile, nu se califică, atunci când? Jucăm returul acasă, avem două echipe în Europa, suporterii vor umple stadionul“, a spus Dragomir la „Fanatik“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite