România se luptă şi pentru Cristina Neagu: Ce au făcut fetele după accidentarea teribilă suferită de liderul lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neagu

Cristina Neagu (30 de ani) a trăit un coşmar în ultimele ore, aflând că va reveni pe teren abia în toamna anului 2019.

Devastate de accidentarea suferită de Cristina Neagu, o ruptură a ligamentelor încrucişate de la genunchiul drept, fetele de la echipa naţională nici nu s-au apucat să se bucure de calificarea în semifinalele Campionatului European.

Deja se spune că şansele României pentru meciul din semifinale cu Rusia au scăzut considerabil, în absenţa Cristinei. Totuşi, într-o intervenţie la Digi Sport, team-managerul echipei naţionale, Nicoleta Alexandrescu, a afirmat că accidentarea suferită de Neagu a unit şi mai mult echipa, fetele fiind decise să joace, vineri (ora 18.30, TVR 1), şi pentru Cristina.

Ce a spus Nicoleta Alexandrescu?

*Da, Cristina are ruptură a ligamentelor încrucişate. Staff-ul medical va lua o decizie, alături de Cristina şi vom vedea ce se va întâmpla. 

*Cristina va rămâne alături de noi, e căpitanul echipei şi e normal să rămână. Fetele vor lupta şi prezenţa Cristinei e foarte importantă pentru fete. 

*Accidentarea a fost un şoc. Fetele s-au adunat, au vorbit foarte mult, aseară, împreună cu Cristina, ceea ce e foarte bine. 

*Azi e o zi de deplasare (n.r. – echipa pleacă de la Nancy la Paris), va fi destul de multă agitaţie. Abia după prânz ne vom putea linişti puţin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite