România, eșec după o mare bucurie: Naționala de polo, final de drum la Mondialul din SUA

0
Publicat:

Naţionala masculină de polo a României s-a clasat pe locul 6 la Cupa Mondială 2023, după ce a fost învinsă de Grecia cu scorul de 11-8 (1-2, 1-3, 4-1, 5-2), duminică, în meciul pentru poziţiile 5-6, la turneul final găzduit de Los Angeles.

polo jpg

Tricolorii au avut o primă parte a meciului excelentă, iar la jumătatea confruntării conduceau cu 5-2. Grecia a revenit şi a egalat înaintea ultimului sfert, diferenţa fiind făcută în ultimele două minute şi jumătate de joc.

Tudor Fulea şi Silvian Colodrovschi au marcat câte 2 goluri pentru echipa antrenată de Bogdan Rath şi Alexandru Deacu, iar Andrei Neamţu, Andrei Prioteasa, Vlad Georgescu şi Francesco Iudean au înscris câte un gol.

Pentru Grecia au marcat Konstantinos Genidounias 4 goluri, Alexandros Papanastasiou 2, Dimitrios Nikolaidis 2, Konstantinos Kakaris 1, Dimitrios Skoumpakis 1, Efstathios Kalogeropoulos 1.

Spania a învins Italia cu 10-2 în finala competiţiei, iar medaliile de bronz au revenit echipei SUA, care a dispus de Ungaria cu 14-13.

România s-a clasat pe un onorant loc 6, după 2-20 în sferturi cu Italia, 17-14 cu Serbia în meci pentru locurile 5-8 şi 8-11 cu Grecia în partida pentru poziţiile 5-6.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite