România, eliminată complet de la Euro 2016: Haţegan a fost trimis şi el acasă. Irlandezii l-au desfiinţat şi l-au ironizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hategan

Centralul arădean a condus o brigadă din care au făcut parte asistenţii Şovre şi Gheorghe, rezerva Ghinguleac şi adiţionalii Tudor şi Colţescu.

Din păcate, UEFA l-a inclus pe Haţegan printre arbitrii trimişi acasă după faza grupelor. 

Acesta a condus două partide, Polonia – Irlanda de Nord 1-0 şi Italia – Irlanda 0-1. La ultimul meci, irlandezii au luat foc, susţinând că Haţegan le-a refuzat un penalty. „Arbitrul Ovidiu Haţegan a fost singura persoană de pe stadion care a crezut că McClean n-a fost faultat“, a scris „Irish Times“, care a precizat că decizia românului a fost scandaloasă. 

De altfel, o reţea de magazine de ochelari l-a ironizat pe Haţegan printr-o postare pe Twitter: „Dacă cineva îl găseşte pe acest arbitru, să-i spună că are nevoie să ne facă o vizită“. 

Per total, şase „cavaleri ai fluierului“ au fost „eliminaţi“ de UEFA după faza grupelor. În afară de Haţegan, pe listă se află şi cehul Kralovec şi rusul Kasaev. Primul a condus partida România – Albania, iertându-l pe Basha de eliminare, în prima repriză, în timp ce al doilea a fost delegat la România – Elveţia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite