România - Cehia 1-1: Monica Niculescu, copleşită de emoţii după victoria carierei la Fed Cup. Cum a reacţionat şi ce a spus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Niculescu
Monica Niculescu

Sportiva de 28 de ani fusese bătută în minimum de seturi, 4-6, 1-6, de Petra Kvitova în singura întâlnire care avusese loc între cele două până la confruntarea de Cluj. Acum însă, a venit vremea revanşei, una care a aruncat în aer o sală de 7.000 de locuri.

Monica Niculescu a menţinut România în cursa de calificare în semifinalele Fed Cup, după o partidă fantastică pe care „Adevărul“ v-a oferit-o aici.

Imediat după victorie, jucătoarea născută la Slatina aproape că izbucnit în lacrimi chiar pe teren. Adresându-se celor aflaţi în tribune, ea a avut un discurs emoţionant la Dolce Sport. „Mă simt excelent. Aţi fost minunaţi, fără voi nu câştigam acest meci. Datorită vouă am câştigat! Am încercat să pun cât mai multe mingi în teren şi am reuşit. Am servit foarte bine, mi-am dorit, am luptat şi am crezut în victorie. Nu ştiu la ce să ne aşteptăm duminică, sunt doar fericită că sunt aici, că sunt în Cluj. Veniţi şi duminică şi poate facem o surpriză“, a spus Niculescu.

Iată programul complet al meciurilor de Fed Cup de la Cluj:

Sâmbătă

Simona Halep - Karolina Pliskova 7-6, 4-6, 2-6

Monica Niculescu - Petra Kvitova 6-3, 6-4

Duminică

Simona Halep - Petra Kvitova (de la ora 13:00)

Monica Niculescu - Karolina Pliskova (după ora 15:00)

Monica Niculescu/Raluca Olaru - Karolina Pliskova/Barbora Strycova (după ora 17:00)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite