Roberto Baggio, victima unui jaf ca-n filme. Sechestrat și lovit în cap cu arma în timpul meciului Italia - Spania

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roberto Baggio și familia sa au fost victimele unui jaf violent, joi seară , în timp ce urmăreau meciul Italia - Spania (0-1), de la Euro 2024.

Roberto Baggio, legendarul fotbalist al Italiei, a ajuns la 57 de ani
Roberto Baggio, legendarul fotbalist al Italiei, a ajuns la 57 de ani

Legendarul jucător, acum de 57 de ani, a fost victima unui jaf, scrie corriere.it. În jurul orei 22, o bandă formată din cel puțin cinci oameni, toți înarmați, a pătruns în vila fotbalistului din Altavilla Vicentina, chiar în timp de Roberto Baggio și familia sa se uitau la partida Italia - Spania.

Imediat ce tâlharii au intrat în casă, „Il Codino” a încercat să-l înfrunte pe unul dintre ei: după o luptă foarte scurtă, tâlharul l-a lovit în frunte cu patul de armă, provocându-i o rană adâncă. Apoi, Baggio și ceilalți membri ai familiei au fost închiși într-o cameră. Timp de 40 de minute, criminalii au răsturnat fiecare cameră cu susul în jos, furând ceasuri, bijuterii și bani. Când fotbalistul și-a dat seama că tâlharii au plecat, a spart ușa și a sunat la poliție.

Campionul a fost dus la camera de urgență din Arzignano, unde a fost tratat cu câteva copci pe frunte. Ceilalți membri ai familiei au scăpat doar cu o sperietură teribilă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite