Revoluţie la Craiova: Managerul general al echipei a anunţat ce se va întâmpla în Bănie după acest sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Devis Mangia
Devis Mangia

Cum Craiova are şanse minime să ia vreun trofeu în actuala stagiune, se vorbeşte tot mai mult despre iminenta schimbare a italianului Devis Mangia din funcţie.

Acesta a cucerit Cupa României în sezonul trecut, însă şansele de a repeta această performanţă sunt mici, după ce Craiova a pierdut în turul semifinalelor, acasă, 1-2 cu Viitorul.

Cum acest rezultat a venit după înfrângerea cu FCSB în campionat şi a fost urmat de egalul cu CFR (0-0), fanii l-au contestat mai mult ca oricând pe antrenorul Mangia. „Fără curaj, nu mai câştigi nimic“, a fost mesajul scris în limba italiană pe un banner afişat în timpul partidei cu CFR Cluj.

Totuşi, italianul a „driblat“ subiectul legat de schimbarea sa din funcţie, oferind nişte declaraţii banale: „Am văzut mesajul, a fost în italiană, unul pentru mine. Nu ştiu cum se poate traduce. Nu pot să zic nimic. Jucătorii au depus efort, au jucat bine. Am făcut tot ce a depins de noi în teren. În repriza a doua, a fost mai dificil pentru că ei au avut zece jucători proaspeţi şi noi n-am putut schimba mult. Sunt mai mici şansele la titlu, dar trebuie să credem în noi“.

Managerul general al oltenilor, Sorin Cîrţu, a insistat însă că, deocamdată, nu se pune problema schimbării lui Mangia. 

„Jocul ofensiv nu e ceea ce ne aşteptam, dar asta pentru că, în prima parte din campionat, echipa s-a bazat pe Mitriţă. Cuplul de atacanţi se sudează în timp. Fortes şi Andrei Cristea au jucat pentru prima data împreună în meciul cu CFR. Ce schimbare de antrenor? Noi suntem în grafic, suntem în obiectiv. Putem să tragem nişte concluzii privind exprimarea echipei în play-off după partida cu Viitorul. Dacă noi batem la Viitorul şi facem zece puncte din cinci meciuri, eu spun că stăm bine“, a explicat Cîrţu.

Dacă a respins varianta aducerii unui alt antrenor, în schimb, Cîrţu a confirmat că lotul va fi schimbat masiv din vară: „Vrem să transferăm cinci, şase jucători. Vom trage nişte concluzii. Ne-am dat şi noi seama că strategia din iarnă a avut nişte lipsuri. Pe viitor, nu mai vrem să fim surprinşi cum am fost în săptămâna asta. Vrem să ne acoperim foarte bine şi să mergem mai sus în cupele europene“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite