Revoltă după decizia care a ridicat Steaua pe locul 1: de la „Merg la spitalul de nebuni“ la „Vorbim cu poliţie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Săpunaru (dreapta)
Cristi Săpunaru (dreapta)

Partida Pandurii – Steaua s-a încheiat cu victoria la limită a oaspeţilor, scor 1-0. Dacă pe teren nu s-a jucat nimic, în schimb, adevăratul „meci“ a început după fluierul de final.

Iar asta pentru că, potrivit specialiştilor în arbitraj, Steaua a primit un penalty care n-a fost, iar golul înscris de Nicuşor Stanciu de la punctul cu var a schimbat liderul în play-off.

„E o frustrare foarte mare, am jucat în zece oameni din minutul 39. Un al doilea galben acordat total eronat. Cu o fază înainte, Adi Popa a lovit mingea cu mâna. În minutul 87, domnul Comănescu vede din nou penalty. Se pare că dânsul e un <<prieten>> de-al nostru. Domnul Constantin Zotta mi-a spus că n-a fost niciun penalty. La fiecare meci avem jucător eliminat, la fel şi acum, pe nedrept. Şi antrenorul e eliminat...Probabil că dânsul (n.r. – Edward Iordănescu, antrenor Pandurii) n-are voie să aplaude (n.r. – aluzie la eliminarea tehnicianului, etapa trecută, cu Dinamo). O să vorbim cu cei de la Poliţie să-i dea cătuşe domnului Iordănescu, să nu mai aplaude. Jocurile sunt deja făcute, Steaua e campioană. Noi, Astra, Viitorul, Dinamo şi Târgu Mureş ne batem pentru locurile 2, 3, 4, 5 şi 6. Locul 2 poate duce şi el în preliminariile Ligii Campionilor, aşa că ne luptăm pentru locul 2“, a declarat Dan Nistor.

„Penalty inventat“

Preşedintele Pandurilor, Narcis Răducan, s-a arătat şi el indignat de cele întâmplate în partida cu Steaua.

„A fost henţ foarte clar la Adi Popa, înainte de eliminearea lui Mrzjlak. Chipciu trebuia să ia al doilea galben pentru simulare. Enache trebuia să ia patru roşii, iar penalty n-a fost în ultimul minut. Dacă nu era acest penalty inventat, atunci terminam la egalitate. Nu spun că Avram n-a vrut să arbitreze corect, că nu sunt de la poliţie, spun doar că a greşit flagrant după ce acum câteva luni ne-a viciat de trei puncte, la Iaşi“, a spus oficialul gorjenilor la Digi Sport.

„Ne dăm toţi la o parte“

Cel mai nervos om al Pandurilor, în timpul partidei, dar şi la final, a fost Cristi Săpunaru. După meci, el a fost filmat în timp ce îşi striga frustrarea: „Dacă trebuie să iasă ăştia (n.r. – cei de la Steaua) campioni, să iasă aştia campioni! Ne dăm toţi la o parte. Dacă trebuie să iasă campioni, îi las în pace, îi las în pace“.

Fostul rapidist a fost ironic, atunci când a apărut la Digi Sport: „Acum plec la spitalul de nebuni! M-a luat capul, cum i-a luat şi pe colegii mei. Ce rost mai are acum să mai vorbim despre arbitraj? Ce mai contează? Contează cine trebuie să fie campioana României“.

Săpunaru a fost filmat, înjurând fanii Stelei din tribune, însă, la final, a negat totul: „Nu mă certam cu fanii Stelei, mă certam cu nevastă-mea, o întrebam de ce a venit la meci când i-am zis să stea acasă“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite