Relaţia dintre Băsescu şi Ponta, model pentru Mircea Sandu în “războiul” Dragomir-Piţurcă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Sandu le-a cerut lui Victor Piţurcă şi Dumitru Dragomir să treacă peste disensiuni pentru interesul naţional, pe modelul Băsescu-Ponta.
Mircea Sandu le-a cerut lui Victor Piţurcă şi Dumitru Dragomir să treacă peste disensiuni pentru interesul naţional, pe modelul Băsescu-Ponta.

Mircea Sandu încearcă să facă pace la echipa naţională. Preşedintele FRF a transmis astăzi un mesaj către Dumitru Dragomir şi Victor Piţurcă, recomandându-le celor doi să îngroape “securea războiului” pentru „interesul naţional”. A oferit şi un exemplu, cel a coabitării dintre preşedintele şi premierul României.

Dacă există un consens acum între Primul Ministru şi Preşedinte, pentru interesul naţional, cred că Dragomir şi Piţi ar trebui să se întâlnească şi ei. Şi să discute. Echipa naţională este a naţiunii, nu e a niciunuia dintre ei”, a spus Mircea Sandu.  

Preşedintele FRF l-a susţinut în cea mai mare parte a conferinţei pe Victor Piţurcă, dar a existat şi un aspect în care l-a criticat pe selecţioner: cel al jocului prestat de România în “dubla” cu Ungaria şi Olanda. 

“Eu am avut o discuţie cu Piţurcă, legată de meciurile cu Olanda şi Ungaria, de la începutul convocării, până la final. Dar Piţurcă trebuie să dea explicaţii şi în faţa Comitetului Executiv, nu doar a mea. M-a dezamăgit jocul. A fost nimic. Zero! M-am arătat mirat în legătură cu ce s-a întâmplat între toamnă şi primăvară. Echipă fără coeziune, ambiţie, realizări”, a mai spus Sandu. 

“Naşul” l-a sfătuit pe Piţurcă să interacţioneze mai mult cu jucătorii echipei naţionale, poate şi în urma unor dezvăluiri din presă. Piţurcă, spre deosebire de alţi selecţioneri, nu prea asistă la meciurile echipelor de club, să vadă pe viu evoluţia jucătorilor posibil să fie selecţionaţi. 

“E o problemă pe care el trebuie să o rezolve. Să meargă pe la cluburi, la antrenori, să discute cu aceştia, să-i vadă pe jucători, să vadă ce merge şi ce nu”, a transmis Mircea Sandu. 

Mircea Sandu: „Reghecampf ar trebui să asculte sfaturile lui Piţurcă“

Mircea Sandu ar dărâma stadioanele pe care joacă Dinamo şi Rapid

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite