Reghecampf: "Suspendarea Stelei ar fi o nenorocire pentru toată lumea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

Antrenorul Stelei a dat asigurări că va rămâne la echipa din Ghencea, indiferent de verdictul UEFA. "Reghe" spune că va aştepta touşi o soluţionare de la Nyon oentru a stabili programul echipei.

Laurenţiu Reghecampf a vorbit la DigiSport despre zvnoruile privind plecarea sa din Ghencea. "Rămân la Steaua să îmi fac treaba în continuare. Am şi oferte, nu am de ce să ascund acest lucru, dar îmi voi continua treaba aici, încerc să liniştesc jucătorii şi suporterii. Îmi doresc enorm să continuu ceea ce am început aici. Avem nişte contracte de onorat aşa că nu se pune problema că vom pleca", a spus Reghe.

Antrenorul Stelei despre o eventuală suspendare a Stelei: "Normal că ar fi o nenororcire pentru toată lumea dacă Steaua ar fi suspendată din Europa. Aşteptăm decizia UEFA pentru a ne putea definitiva programul de pregătire. Îmi pare rău că sunt suntem români şi totuşi sunt persoane din federaţie şi din Liga Profesionistă de Fotbal care spun prostii. Îmi pare rău că spun asta, dar nu e normal să afirme că Steaua va fi sancţionată. Eu cred că în mod normal Steaua nu trebuie sancţionată".

Despre întârzierile salariale: "Chiar dacă au fost întârzieri o lună, două, trei niciodată nu au fost probleme. Nu s-a pus în discuţie ca jucătorii să vină supăraţi la antrenamente sau să nu se pregătească la maximum".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite