Reghecampf e cu spatele la zid: ce trebuie să facă antrenorul Stelei pentru a-şi şterge toate păcatele din acest sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Tehnicianul roş-albaştrilor are sub comandă un lot valoros, numai Alibec fiind adus pentru două milioane de euro. Şi, cu toate acestea, echipa sa nu joacă mai nimic.

În aceste condiţii, în ultima perioadă, s-a vehiculat din ce în ce mai mult că Laurenţiu Reghecampf ar putea fi îndepărtat de la Steaua.

Patronul bucureştenilor, Gigi Becali, a lămurit, astăzi, situaţia lui „Reghe“ într-o intervenţie telefonică la sport.ro.

Ce a spus?

„Echipa asta pe care o avem acum se va mobiliza, având în vedere că deja se apropie finalul competiţiei. Eu cred că noi vom lua titlul. Sunt numai două puncte până la Viitorul care e pe primul loc. Noi, dacă câştigăm primele 3-4 meciuri din play-off, suntem deja campioni. Eu sunt sigur că Reghe va câştiga campionatul şi atunci iar va fi lăudat. Eu nu distrug oameni. Mai mult, şi cu Reghe şi cu MM (n.r. – Mihai Stoican) mă leagă o prietenie. Chiar dacă ei greşesc, îi iert ca pe nişte fraţi mai mici. Nu pot să uit lucrurile frumoase pe care le-am trăit şi ajutorul lor când eram în temniţă“, a declarat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite