Reghecampf a anunţat pe Facebook o destinaţie surpriză pentru Tătăruşanu. Presa din Italia scrie că transferul se va realiza sigur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tătăruşanu e dorit şi de grecii de la Olympiacos FOTO Răzvan Păsărică
Tătăruşanu e dorit şi de grecii de la Olympiacos FOTO Răzvan Păsărică

Deşi iniţial se vehicula că Tătăruşanu va pleca la Olypiacos în această pauză de iarnă, portarul Stelei ar putea fi deturnat către Serie A. Anunţul a fost făcut chiar de Laurenţiu Reghecampf pe o reţea de socializare. Inclusiv presa italiană a confirmat faptul că portarul stelist e dorit de o echipă din "Peninsulă".

Laurenţiu Reghecampf a postat marţi după amiază pe Facebook un anunţ prin care îi înştiinţează pe fanii Stelei că Ciprian Tătăruşanu ar putea pleca din Ghencea în Serie A. "FIORENTINA ILvrea neaparat pe CIPRIAN TATARUSANU", este mesajul lui Reghe.

Anunţul tehnicianului stelist vine în contextul în care goalkeeper-ul era în negocieri avansate cu Olympiacos Pireu. Drept urmare, situaţia lui Tătăruşanu se complică, viitorul său fiind incert.

Anunţul lui Reghecampf a stârnit reacţii dezaprobatoare din partea fanilor stelişti, care îl roagă pe tehnician să nu-l vândă pe portar. "Vă rugăm din inimă, nu-l daţi!"; "Aţi promis că nu pleacă nici Tătăruşanu, nici Bourceanu, vrem titlul şi cupa, respectaţi fanii!", sunt câteva din mesajele suporterilor stelişti.

Alţii au fost băgaţi în ceaţă de anunţul lui Reghecampf. "Dar nu mai merge în Grecia, la Olypiacos?", întreabă un alt fan roş-albastru. 

Inclusiv presa italiană scrie despre interesul Fiorentinei pentru Tătăruşanu. Gazetta delo Sport informează că gruparea toscană a făcut o ofertă pentru jucătorul Stelei, care este dorit pe "Artemio Franchi".

Tătăruşanu joacă de patru ani şi jumătate la Steaua, iar în această vară îi expiră contractul cu gruparea campioană. El este cotat la valorea de 3.4 milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.de.

CITIŢI ŞI:

Cadoul grecilor pentru Tătăruşanu. Câţi bani îi oferă Olympiakos Pireu portarului Stelei, care va pleca în vară

Gala Fotbalului Românesc şi-a desemnat laureaţii anului 2013. Reghecampf, cel mai bun antrenor. Lista completă a câştigătorilor

Steaua a luat un portar macedonean care n-a mai apărat de opt luni!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite