Reforma lui Negoiţă la Dinamo: revine un om acuzat de blaturi şi numit de Dinu „securist al lui Mircea Lucescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu, Ionuţ Negoiţă şi Constantin Anghelache FOTO gsp.ro
Mircea Lucescu, Ionuţ Negoiţă şi Constantin Anghelache FOTO gsp.ro

Săptămâna trecută, Ionuţ Negoiţă a susţinut o conferinţă de presă în care şi-a expus principalele 10 obiective pe care şi le-a asumat pentru a rebrandui clubul Dinamo. Planul acţionarului majoritar este contestat acum de surse care dezvăluie reîntoarcerea unui om asociat în repetate rânduri cu meciurile trucate.

După ce a concediat zeci de persoane care nu s-au potrivit cu planul său, Ionuţ Negoiţă insistă pentru revenirea în Ştefan cel Mare a lui Constantin Anghelache, unchiul acestuia, notează sport24h.ro. Într-una dintre cărţile sale, Cornel Dinu îl numeşte pe Anghelache „securistul lui Mircea Lucescu“. În vârstă de 67 de ani, fostul ofiţer de securitate revine în conducerea lui Dinamo, după ce a mai lucrat pentru club la finalul anilor '80. 

În cartea „Jucând cu destinul“, Dinu îl plasează pe Anghelache în contextul în care acesta avea metode proprii prin care îi convingea pe arbitri să fie indulgenţi în privinţa lui Dinamo. Numele lui Anghelache a mai fost implicat în promovarea echipei Buftea în dauna echipei Tricolorul Breaza, al cărui preşedinte era în acel moment. Potrivit aceleiaşi surse, Anghelache a cerut la acea vreme 15.000 de euro pentru a lăsa cale liberă pentru promovarea grupării Buftea. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite