Rednic vrea să primească acces în Europa şi anunţă un nou acord cu Dinamo: "Mai avem puţin şi ne înţelegem"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Rednic rămâne invincibil în faţa Stelei după rezultatul de egalitate înregistrat pe Arena Naţională, 2-2, scor care o califică pe Dinamo în finala Cupei.

"E o seară frumoasă. Am făcut o repriză a doua bună. Am reuşit să egalăm, îmi pare rău că a fost un moment de relax şi Steaua a revenit în joc. Cu schimbările făcute, am presat şi golul a venit şi în urma fazelor pe care ni le-am creat. De când sunt antrenor la Dinamo, nu am pierdut niciodată cu Steaua", a declarat Mircea Rednic, la finalul meciului Steaua - Dinamo 2-2.

"Am avut numai probleme. Ieri, Eric - forfait, Anton de asemenea. A trebuit să schimb tot mijlocul, a rămas doar Palic din echipa pe care o gândisem. Ştiti cum e, câteodată echipa ţi-o face Dumnezeu. Ekeng era ieri rezervă, azi a fost titular şi a făcut o repriză a doua foarte bună. Cu Mevlja şi Palic au construit multe faze", a adăugat tehnicianul dinamovist la DigiSport

"Ar fi păcat să nu jucăm în Europa. Dimnul Duru e un dur, dar dacă există înţelegere de la UEFA, sperăm să fie şi din partea Federaţiei. Fac un apel la domnul Burleanu şi sperăm să jucăm în Europa", a mai spus Rednic, făcând referire la interdicţia pe care Dinamo o are de a evolua în cupele europene, ca urmării a ieşirii din procedura din insolvenţă după termenul acceptat de UEFA. 

Mircea Rednic e pe punctul de a semna un nou contract cu Dinamo: "Am avut o disucţie şi în această dimineaţă cu Ionuţ Negoiţă, mai avem puţin şi ne înţelegem. Am ajuns în finală, vom termina pe primele locuri, trebuie ca la anul să ne propunem mai mult".  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite