Rednic, la a treia victorie cu Liege. Lista rezultatelor complete ale stranierilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Rednic a condus-o pe Standard Liege către a treia victorie din totalul de cinci meciuri, după o partidă câştigată de  echipa sa în faţa celor de la Lierse.

Tehnicianul lui Standard Liege, Mircea Rednic, şi-a condus echipa către a treia victorie din cele cinci meciuri de până acum. Formaţia „Puriului“ a câştigat în faţa celor de la Lierse, scor final 3-0. Standard Liege (20p) este pe locul nouă  în Liga Jupiler, în timp ce Lierse (13p) stagnează pe locul 14 din 16 posibile, la trei puncte de primul loc retrogradabil.

Şahtior Doneţk a regăsit gustul victoriei în faţa celor de la Hoverla Ujgorod, rezultat final 5-1. Echipa antrenată de Mircea Lucescu a trecut peste înfrângerea din etapa trecută, în deplasare la Arsenal Kiev (2-0). Trupa de pe „Donbass Arena“ (45p) este lider în clasamentul Ligii I din Ucraina, în timp ce Hoverla (14p) este pe locul 15, retrogradabil în eşalonul secund.

West Bromwich, echipa lui Gabriel Tamaş, a câştigat partida contra Sunderland, disputată în deplasare, scor 4-2. Românul a intrat pe teren în prelungirile meciului (minutul 91). West Bromwich (26p) ocupă locul trei în Premier League, în timp ce Sunderland (12p) este pe poziţia a 16-a.

Echipa lui Răzvan Lucescu, El Jaish, a obţinut o remiză (1-1) pe teren propriu, contra Al Wakrah. El Jaish (13p) este pe locul cinci în clasamentul Stars League, în timp ce Al Wakrah (12p) este pe poziţia a şasea.

Ladislau Boloni, tehnicianul lui Al Khor, a suferit o altă înfrângere, în faţa lui Al Sadd (1-2). Echipa lui Loţi (6p) este pe locul nouă în Stars League, în timp ce Al Sadd (24p) este liderul clasamentului, la opt puncte de locul secund.

Al Ain, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, a reuşit o partidă spectaculoasă cu Dubai SC (5-2) şi se îndreaptă spre al doilea titlu consecutiv în Emiratele Arabe Unite. Formaţia la care evoluează Mirel Rădoi (căpitan) este lider în prima ligă (22p), iar Dubai SC (13p) ocupă poziţia a şaptea.

Gabriel Torje a fost integralist pentru Granada în meciul cu Valladolid, pierdut de formaţia românului, scor 1-0. Granada (11p) este pe locul 17 în Primera Division, în timp ce Valladolid (18p) este pe locul opt.

Schalke 04 a obţinut o remiză (1-1) pe teren propriu contra celor de la Frankfurt, într-un meci în care Ciprian Marica a fost rezervă. Echipa românului ocupă poziţia a treia (24p), la 10 puncte de liderul din Bundesliga, în timp ce Frankfurt (24) este pe locul patru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite