Recursul lui Sorin Ţerbea se judecă joi. Pilotul omului de afaceri a refuzat să dea declaraţii.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Recursul lui Sorin Ţerbea se judecă joi foto arhivă
Recursul lui Sorin Ţerbea se judecă joi foto arhivă

Curtea de Apel Bucureşti a stabilit pentru joi termenul de judecată pentru recursul omului de afaceri Sorin Ţerbea şi a fostului şef a arbitrilor, Vasile Avram. Până atunci, audierile în dosar continuă.

Recursul făcut de avocaţii celor doi împotriva deciziei de duminică a Tribunalului Bucureşti, prin care mureşeanul Sorin Ţerbea şi Vasile Avram au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, se va judcea joi la Curtea de Apel Bucureşti. Până atunci, procurorii continuă audierile martorilor în acest dosar.

Potrivit Mediafax, unul dintre învinuiţii din dosar, Nicolae Iacobescu, pilotul elicopterului cu care Avram a fost transportat pe ruta Bucureşti - Târgu Mureş şi retur, a refuzat să dea o declaraţie în faţa anchetatorilor, aceştia spunându-i să revină astăzi la sediul DNA pentru audieri.

Potrivit aceleaşi surse, în faţa procurorilor s-au prezentat pentru declaraţii şi antrenorul principal al echipei de fotbal în sală City'us Târgu Mureş, Kacso Endre şi unul dintre şoferii lui Sorin Ţerbea.

Afaceristul mureşean Sorin Ţerbea este acuzat că i-a dat 19.000 de euro mită lui Vasile Avram, fostul şef CCA în scopul delegării unor arbitri agreaţi de echipa de fotbal FCM Târgu-Mureş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite