Reacţii după Rapid - Dinamo (0-3). Explicaţiile „scufundării“ giuleştenilor, după succesul adversarilor în 10 fotbalişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo a luat toate cele trei puncte din deplasarea de la Rapid, disputată sâmbătă şi încheiată cu 3-0. Alb-roşii şi-au asigurat un succes categoric, în ciuda faptului că au jucat aproape tot meciul în inferioritate numerică.

Dinamo a învins Rapid la scor de „masa verde“, în inferioritate numerică. Cordoş, Alexe şi Bărboianu, marcatorii meciului

Ionel Ganea (antrenor Rapid): „Este o înfrângere ruşinoasă, dar scorul este mult prea mare. Am început bine meciul, dar nu am reuşit să marcăm. Şi în repriza secundă am avut ocazii, dar din nou ne-am blocat. Scorul e prea mare faţă de ce s-a întâmplat pe teren. N-am reuşit să facem ce trebuie. Dinamo a marcat la o fază fixă, iar noi n-am reuşit să ne revenim după primirea golului. Jucătorii mei n-au fost deloc calmi şi răbdători la construcţie. Poate că dacă erau mai liniştiţi altul ar fi fost scorul. Nu vreau să îi bag în seamă pe suporteri. Asta e viaţa, eu merg mai departe. N-am ce explicaţii să le dau lor. Foarte multe pentru club n-au făcut. Le transmit că rămân în continuare aici. Nu ei mă plătesc pe mine, nu ei m-au adus“.

Viorel Moldovan (fost antrenor al Rapidului): „Ţinând cont că Rapid a jucat în superioritate numerică şi reuşit să piardă acest joc e ruşinos. Dinamo a controlat meciul, a fost mult mai valoroasă şi mai bună. Nu vreau să comentez despre situaţia actuală a Rapidului, e destul de complicată şi nu văd să se schimbe“.

Daniel Niculae (fost atacant al Rapidului): „Tristeţe, amărăciune, frustrare... Asta e realitatea: Dinamo a fost mai bună decât Rapid, chiar şi în inferioritate numerică. S-a văzut că revenim din Liga a II-a şi că suntem în formare. Asta e diferenţa dintre Rapid şi Dinamo“.

Flavius Stoican (antrenor Dinamo): „Scorul reflectă realitatea de pe teren. Nu ne interesează în câţi oameni jucăm. Am încredere de fiecare dată în aceşti băieţi, indiferent de numărul de jucători pe care îl avem pe teren. S-a văzut astăzi de ce nu am plecat. Am jucători care vor să joace cu inima. Merită tot respectul aceşti băieţi. Sunt convis că ei au fost motivaţi şi de decizia mea de a rămâne la Dinamo“.

Ştefan Bărboianu (fundaş Dinamo): „Aceasta este diferenţa dintre cele două echipe, cu tot respectul pentru Rapid. Fiecare gol am avut cui să-l dedicăm, suntem bine şi fericiţi şi cred că s-a văzut asta pe teren. Eram datori  cu jocul şi cu golurile. Ne-au lipsit suporterii, au fost acele probleme cu biletele, dar sunt sigur că la următorul meci, cu CSU Craiova, vor fi alături de noi. Sper ca Rapid să-şi revină şi financiar, şi fotbalistic, pentru că e păcat să dispară de pe harta fotbalului românesc“.

Andrei Cordoş (fundaş Dinamo): „Dacă ţinem cont de derbi, e un rezultat uriaş, dar cele trei puncte putem să le luăm cu orice echipă. Cred că s-a văzut că am făcut un joc bun, chiar dacă am jucat în 10 oameni şi am făcut cea mai bună partidă de când am început campionatul. Am avut şi puţin noroc şi o atitudine bună“.

Dorin Rotariu (mijlocaş Dinamo): „Ne-am aşteptat să câştigăm, am făcut un joc foarte bun, chiar dacă am jucat în inferioritate. Am dovedit că putem învinge şi în condiţii foarte grele. Am avut ocazii foarte mari, scorul putea să fie mult mai mare. Când eşti în inferioritate numerică te gândeşti că trebuie să alergi dublu, noi am făcut-o cu cap şi am câştigat jocul. Locul nostru este acolo sus“.

Vali Lazăr (mijlocaş Dinamo): „Mă bucur că am reuşit să câştigăm, în ciuda cartonaşului roşu luat şi astăzi îi dedicăm victoria lui Ionuţ Nedelcearu (n.r. jucătorul eliminat). Nu ne-a fost teamă că nu putem lua puncte. Îmi pare rău că nu a fost stadionul plin, pentru că la un derbi aşa te simţi fotbalist“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite