Reacţii după egalul Stelei la Rio Ave (2-2). Portughezii au luat primul punct din grupă în meciul cu roş-albaştrii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a obţinut o remiză norocoasă în deplasare din Portugalia, la Rio Ave, roş-albaştrii egalând în ultimele secunde ale partidei (2-2).

Costel Gâlcă (antrenor Steaua): „Ne-a dezavantajat terenul şi am fost îngrijorat din acest punct de vedere. Ştiam că adversarul va ieşi la joc. Ne-au dat goluri din faze fixe pe care le-am făcut cadou. Nu cred că a fost penalti, a fost acordat uşor. Trebuia să câştigăm meciul mai devreme de acea fază, dar ne-a fost greu din cauza terenului. Jucătorii alunecau, mingea le fugea de la picior. Trebuia să câştigăm, dar nu am deschis mai deloc jocul pe margini. Trebuie să câştigăm în deplasare cu Aalborg, unde nu îi vom avea pe Prepeliţă şi Szukala. Va fi un meci decisiv cu Aalborg”.

Pedro Martins (antrenor Rio Ave): „E clar că sunt nemulţumit, am avut o dublă cu Steaua în care am demonstrat că avem calitate. Am fi meritat să învingem. Grupa noastră este puternică, ştiam că nu va fi uşor“.    

Lucian Filip (mijlocaş Steaua): „A fost un meci greu, mai ales din punct de vedere al terenului. Jocul a fost afectat de condiţiile meteo, de vânt, dar important e că am făcut egal şi ne dorim să ne refacem pentru că ne aşteaptă un meci greu la Chiajna pe teren sintetic. Am făcut treabă bună împreună, am depus eforturi foarte mari”.

Rio Ave - Steaua: 2-2. Roş-albaştrii au „smuls“ remiza în ultimele secunde

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite