Reacţii după Dinamo-Steaua 1-1. Reghe: "Ne-am jucat cu ocaziile!" / Stoican: "Am fost egalii Stelei, exceptând cele 7 minute din meciul tur!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După remiza obţinută în faţa lui Dinamo în returul semifinalei Cupei României, scor 1-1, Reghecampf s-a arătat mulţumit că echipa roş-albastră s-a calificat în finală, dar şi-a admonestat elevii pentru că au tratat cu superficialitate finalul confruntării, ceea ce le-a permis "câinilor" să egaleze.

Laurenţiu Reghecampf la Sport.ro: "Am făcut un pas important, am ajuns în finală. Vom avea un meci greu cu Astra, dacă vom avea aceeaşi atitudine, vom câştiga. Am avut foarte multe şanse să marcăm, dar ne-am jucat cu ocaziile. Urmează o perioadă grea în campionat, unde trebuie să câştigăm toate meciurile, deci mai avem puţin de muncă. Important este că ne-am calificat, nu trebuia să primim acel gol, trebuia să marcăm încă unul, pentru că am avut foarte multe ocazii, dar important este că ne-am calificat. Într-adevăr, trebuie mai multă concentrare la finalizare. Noi lucrăm la antrenamente, dar nu poţi să-i spui ce să facă unui jucător aflat faţă în faţă cu portarul.

VIDEO Dinamo-Steaua 1-1. Roş-albaştrii s-au calificat fără emoţii în finala Cupei României. "Tripleta de aur" Sânmărtean-Tănase-Chipciu a făcut legea pe teren

Vor fi foarte mulţi stelişti la meciul cu Astra, asta este foarte important. Şi în această seară au fost foarte mulţi, ne-au susţinut, au fost fenomenali şi le mulţumim. Mi-a plăcut mai mult coregrafia Stelei, este normal. Eu mă bucur când jucăm asemenea meciuri pe un asemenea stadion. Nu-mi aduc aminte să fi pierdut vreun meci contra lui Dinamo în calitate de antrenor al Stelei. Aşa cum am mai spus, în momentul de faţă Steaua îi este superioară lui Dinamo", a precizat tehnicianul roş-albaştrilor.

Flavius Stoican a lăudat galeria dinamovistă, considerând totodată că echipa sa a fost egala rivalei, cu excepţia unor momente critice din meciul tur, când Dinamo a încasat trei goluri în decurs de doar şapte minute. "Din punctul meu de vedere este un rezultat echitabil. Steaua a meritat accederarea în finală, am în lot jucători cu caracter care au luptat până în ultimul minut şi nu în ultimul rând, avem o galerie incredibilă. Sper ca în scurt timp să ne putem ridica la nivelul suporterilor. Ne aşteptam la o coregrafie bună, dar ce au făcut în această seară e ieşit din comun. Exceptănd cele şapte minute din meciul tur, în cele trei partide în care am întâlnit Steaua în 2014 am fost egalii lor", a comentat Stoican la Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite