Reacţie stupefiantă a lui Marian Rada în cazul de rasism de la meciul Chiajna-Rapid: "Poate Wellington juca teatru!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul rapidist consideră că brazilianul Wellington de la Concordia Chiajna, care a fost ţinta unor suporteri rasişti la partida cu Rapid, a făcut prea multă tevatură pentru că a fost lovit cu o banană.

Meciul Chiajna-Rapid, terminat cu o remiză albă, a avut parte de un moment întâlnit din ce în ce mai des pe stadioanele de fotbal. Atacantul brazilian Wellington, de la Concordia, a fost lovit în cap cu o banană aruncată din tribune de suporterii giuleşteni. Jucătorul de culoare al Chiajnei s-a dus la centralul Marian Balaci pentru a cere să i se facă dreptate, dar arbitrul i-a dat cartonaş galben. După meci, brazilianul a plecat la vestiar plângând. Lacrimile lui Wellington nu l-au impresionat pe Marian Rada, care a a fost ironic cu jucătorul afectat de scandările rasiste ale fanilor Rapidului.

"Acum nu vrea şi 3-0 cumva la «masa verde»? Pe stadion sînt camere de luat de vederi, cel care a aruncat banana poate fi identificat şi sancţionat. Ne-am săturat ca după fiecare meci să îmbogăţim Liga. A plâns Wellington în vestiar? Să ştiţi că se poate juca şi teatru. Astea sunt exagerări. Poate trebuia să plângă că nu a dat gol. Facem atâta caz că plânge Wellington. Poate a mâncat cineva o banană în tribună şi i-a căzut pe teren. De unde ştim noi că a aruncat spre el şi că era suporter rapidist?", a fost replicată stupefiantă a lui Marian Rada.

Wellington Carlos: Am venit în România, am învăţat limba, dar sunt tratat aşa. Soţia şi copilul meu erau în tribune. Copilul nu înţelegea de ce s-a aruncat în mine cu banană, că nu sunt nici maimuţă, nici nu suntem la zoo. I-am zis arbitrului despre ce s-a întâmplat şi mi-a dat galben. Dacă am greşit eu, îmi cer scuze. Niciodată în viaţa mea nu mi-am dorit să marchez aşa de mult ca în seara asta, după ce mi-au făcut suporterii Rapidului. Îi rog pe cei care sunt în măsură să facă dreptate pentru ce mi s-a întâmplat.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite