Răzvan Lucescu, rezultat catastrofal: Al-Hilal, încă o înfrângere nepermisă! Românul riscă demiterea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucescu

Acum o săptămână, când a pierdut partida cu Abha (2-3), o formaţie inexistentă în fotbalul saudit, un fel de Concordia Chiajna, fostul selecţioner a rezistat în funcţie doar datorită contractului său „beton“. Acum, e posibil ca arabii să facă un efort financiar uriaş, doar pentru a scăpa de antrenorul de 51 de ani.

E clar: Răzvan Lucescu a scăpat lucrurile de sub control la Al-Hila Riad. Victoria cu ultima clasată, etapa trecută, a mai „mascat“ dezastrul, dar înfrângerea venită, astăzi, în campionat, a confirmat că zilele românului în Regat sub numărate.

Într-o partidă din etapa a 18-a, Al-Hilal a fost învinsă de Damak, penultima clasată din Pro League. Echipa care tocmai l-a transferat pe Constantin Budescu - românul n-a evoluat pentru că a luat „roşu“ la ultimul meci jucat pentru Astra în Liga I - s-a impus cu 1-0 (Chafai 45). A fost primul succes pentru Damak după trei partide fără victorie. Echipa nu mai câştigase de la 20 ianuarie.

Într-o criză profundă, cu doar trei victorii în ultimele zece meciuri, Al-Hilal pierde, treptat, contactul şi cu primul loc, în campionat. După 18 runde din cele 30, lider e Al-Shabab Riad (38 de puncte), podiumul fiind completat de Al-Ahli (34p) şi de Al-Hilal (33p).

Aproape sigur, în următoarele ore, şefii clubului Al-Hilal vor anunţa despărţirea de Răzvan Lucescu, plătind clauza uriaşă din contractul său despre care „Adevărul“ a scris aici.

CITEŞTE ŞI:

E oficial: Răzvan Lucescu, dat afară de la Al-Hilal! Ce au scris arabii şi cât îi costă decizia

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite