Răzvan Burleanu, președintele UEFA? Răspunsul său detaliat despre o posibilitate fantastică

0
Publicat:

Răzvan Burleanu (39 de ani) e un președinte contestat în țară, dar apreciat la nivel internațional. Ceea ce reiese și dintr-o speculație făcută de publicația „The Independent“, potrivit căreia Burleanu ar fi în cărți pentru a-l înlocui pe slovenul Aleksander Čeferin (56 de ani) în fruntea UEFA!

Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

Realist vorbind însă, un asemenea scenariu e, mai degrabă, unul SF. Ceea ce a lăsat de înțeles și Răzvan Burleanu, potrivit declarațiilor sale, astăzi, redate de Digi Sport.

Ce a declarat Răzvan Burleanu?

*Nu știu cum să vă spun că a apărut această informație. Nu am niciun contact cu Miguel Delaney, cel care a scris, dar îi apreciez munca de jurnalist.

*Mă știți, sunt un tip sincer și voi fi la fel de sincer cu dumneavoastră. Nu am un plan acest scenariu care s-a vehiculat în presa internațională. Mă bucură să văd prietenia unor șefi din fotbalul internațional. Poate acesta este și motivul pentru care mereu am fost susținut să conduc anumite proiecte.

*Din 2021, inclusiv acest statut de membru al consiliului FIFA. Lucru care spre să inspire viitoarele generații, fiind cel mai tânăr membru. Ceea ce nea apropiat cel mai mult, este că ne unește o viziune comună, care ne arată că împărtășim o aceeași idee. O abordare pe care o găsesc în toate federațiile care vorbesc frumos despre noi ca români. Este modul în care tu, prin statutul pe care îl ai, să poți să împingi națiunea ta la un alt nivel.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite