Răzvan Burleanu, despre cei mai buni fotbalişti români care evoluează în campionatele externe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înaintea primului meci oficial pe care echipa naţională al României îl va disputa în acest an, cu Insulele Feroe, Răzvan Burleanu a comentat aşteptările sale de la stranierii selecţionaţi de Anghel Iordănescu. Confruntarea va avea loc pe 29 martie, contând pentru etapa a V-a din preliminariile EURO 2016.

Declaraţiile lui Răzvan Burleanu au vizat situaţia fotbaliştilor români care evoluează în campionate externe: „Problema stranierilor este una fundamentală, fiindcă Vlad Chiricheş nu a reuşit să prindă lotul decât pe alocuri, Gardoş la fel - când joacă, când nu joacă. Cu stranierii avem emoţii şi pentru meciul cu Irlanda de Nord. 

Nu vreau să vorbim acum pentru meciul cu Irlanda de Nord dar, de exemplu, dacă vorbim de Chiricheş, avem mare nevoie ca el să joace şi să-şi găsească o echipă. Dacă acel transfer în Italia se va rezolva până atunci, cu atât mai bine, dar totul e ca jucătorii pe care îi avem la prima reprezentativă să poată să evolueze, să fie în teren“.

Oficialul federaţiei a menţionat şi cine se încadrează în topul favoriţilor lui în materie de stranieri: „Am urmărit cu mare interes cum Sânmărtean şi apoi, la câteva luni distanţă, Keşeru se vor integra, dar ceea ce pot să vă spun este că sunt încântat de evoluţiile amândurora, ceea ce ne dă semne de încredere că pot juca şi pentru prima reprezentativă la acelaşi nivel, aşa cum au făcut-o şi la plecarea lor din ţară. Sunt profesionişti, sunt foarte dedicaţi amândoi şi vă spun asta cunoscându-i pe amândoi“.

VIDEO Răzvan Burleanu, la Adevărul Live: „FRF a ratat multe oportunităţi în ultimii 24 de ani!“

VIDEO Bilanţul după un an cu Răzvan Burleanu la FRF. Detalii despre ancheta DNA şi contractul lui Victor Piţurcă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite