RĂZBOI la Cluj! Patronii de la CFR şi U s-au certat în direct. Vezi ce şi-au spus!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nervi întinşi la maximum în săptămâna dinaintea derbiului Clujului, dintre CFR şi Universitatea. Patronii celor două echipe s-au luat la ceartă şi şi-au aruncat cuvinte grele, în direct, la Digi Sport.

Scandalul dintre finanţatorii celor două echipe rivale din Cluj a pornit după ce oficialii din Gruia au decis să pună preţuri uriaşe la biletele pentru derbiul de sâmbătă.

"Meciurile noastre nu sunt sponsorizate de Consiliul Judeţean Cluj. Clubul care activează pe Cluj Arena plăteşte 7.500 de euro pentru trei zile de antrenamente. Organizarea unei partide costă vreo 30.000 de euro. Pe lângă banii ăştia, noi plătim un milion de euro pe an pentru impozitul clădirii şi asigurare", a motivat Paszkany decizia de a pune biletele la preţ de Liga Campionilor.

"Noi nu plătim doar 7.500 de euro pe meci, ci în jur de 15.000 de euro. Terenul a fost al Universităţii. Primarul din Cluj nu ne dă niciun ban. Paszkany vrea să plătească poliţe", a intervenit şi Walter, patronul celor de la Universitatea, moment în care "omologul" lui din Gruia a intervenit:
"Spuneţi-i domnului de la gunoaie (n.r. - Walter are o afacerea în domeniul salubrizării) să închidă telefonul!".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite