Răsturnare de situaţie. Fostul club al lui Daniel Pancu a revenit în prim-plan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Pancu
Daniel Pancu

Daniel Pancu (39 de ani) a fost în sezonul trecut, în care a evoluat la FC Voluntari, cel mai vârstnic jucător din Liga I. Fostul internaţional se gândeşte la retragere tocmai acum, când unul dintre fostele sale cluburi a depăşit problemele legate de faliment.

Echipa ŢSKA Sofia, retrogradată în urmă cu un an în liga a treia din cauza problemelor financiare, a fuzionat cu formaţia Litex Loveci şi va reveni în prima ligă din Bulgaria. Patronul clubului Litex Loveci, Gricea Gancev, a devenit acţionarul majoritar al grupării ŢSKA Sofia şi a decis fuziunea. 

Astfel, ŢSKA Sofia a preluat licenţa de primă ligă avută de Litex Loveci, formaţie care se va desfiinţa. Federaţia Bulgară de Fotbal a menţionat că operaţiunea a fost conformă cu regulamentele interne ale forului. ŢSKA Sofia, club fondat în 1948, are 31 de titluri de campioană în palmares şi 20 de Cupe ale Bulgariei, ultima chiar în sezonul recent încheiat. Formaţia din capitala Bulgariei a terminat sezonul precedent pe primul loc în liga a treia.

La ŢSKA Sofia au evoluat şi câţiva fotbalişti români: Ianis Zicu, Florentin Petre, Daniel Pancu sau Sergiu Buş, dar şi legende ale fotbalului bulgar, precum Hristo Stoicikov. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite