Rapidistul Săpunaru, despre meciul cu Steaua şi depunctarea CFR-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Săpunaru (stânga)
Cristi Săpunaru (stânga)

Cristi Săpunaru a vorbit pe aeroportul „Henri Coandă“, la întoarcerea lotului Rapidului din cantonamentul din Antalya, despre primul meci al giuleştenilor, în retur, dar şi despre posibilitatea ca CFR Cluj să-şi recupereze punctele.

Rapid s-a întors vineri din cel de-al doilea stagiu de pregătire din această iarnă. În cantonamentul din Antalya, echipa lui Cristi Pustai a disputat patru amicale,în care a înregistrat o victorie (1-0 cu Arsenal Tula), două eşecuri (0-1 cu Dila Gori şi 1-2 cu Debrecen) şi un rezultat de egalitate (0-0 cu Lokomotiv Tbilisi). 

Săpunaru a vorbit la întoarcerea în România despre şansele Rapidului de a scăpa de la retrogradare, şi în perspectiva în care CFR a ajuns ultima în clasament, după ce-a pierdut 24 de puncte. Decizia nu este însă definitivă. 

„Cei de la CFR vor primi punctele înapoi pentru că în România aşa se întâmplă. Dar eu nu vreau să scăpăm de retrogradare doar prin faptul că şase echipe nu îşi vor primi licenţa. Nu, eu vreau să scăpăm de retrogradare sportiv, pe teren. Va fi extrem de greu în retur pentru că avem foarte multe puncte de recuperat iar în acest an retrogradează şase echipe. Dar vom lupta până la sfârşit“, a declarat Săpunaru. 

Pe 22 februarie, Rapid va întâlni liderul Steaua, în primul meci din retur pentru giuleşteni. „Nu este cel mai greu meci cu Steaua, e doar un derbi şi îl vom trata ca atare. Astea cu FCSB sunt cancanuri, ei sunt Steaua Bucureşti şi vor rămâne Steaua Bucureşti indiferent că şi-au schimbat numele sau nu au primit marca de la Armată. Noi vom juca pe teren împotriva Stelei şi vom da totul pentru a scoate un rezultat bun“, a mai spus Săpunaru. 

Steaua e lider cu 43 de puncte, după 17 etape, iar Rapid penultima, cu 11 puncte. În urma sancţiunii încasate de la Comisia de Disciplină a FRF, CFR a ajuns pe ultimul loc, cu 10 puncte. 

Citeşte şi 

Ce şanse sunt ca Rapid „să dribleze“ retrogradarea: Pustai, discurs realist după ce echipa a jucat ultimul amical

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite