Rapid vrea să „supravieţuiască“ în Liga I cu un jucător care nu ştie nimic despre club: ce a zis Gecov la sosirea în ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Gecov
Marcel Gecov

Giuleştenii sunt la şapte puncte de salvarea de la retrogradare cu 17 etape rămase de disputat, iar ultima achiziţie a echipei a avut un mesaj îngrijorător, atunci când a fost întrebat despre posibilitatea ca Rapid să ajungă în „B“.

În disperare de cauză şi cu 24 de zile înainte de reluarea campionatului, Rapid ia jucători pe bandă în încercarea de a încropi un lot competitiv pentru partea a doua a sezonului. Marţi, formaţia finanţată de Valerii Moraru a bătut palma cu trei fotbalişti în decurs de doar câteva ore.

Doi dintre aceştia, Jeremy Sapina şi Marcel Gecov au şi sosit deja în România şi au efectuat vizita medicală, potrivit Digi Sport. Ei se vor alătura lotului pregătit de Cristi Pustai, atunci când rapidiştii se vor întoarce în ţară din cantonamentul din Grecia. 

Până atunci, mjilocaşul Marcel Gecov a vorbit despre informaţiile pe care le deţine despre noua sa echipă.

Ce a spus?

„N-aş vrea să vorbesc prea mult despre motivele pentru care am prins doar trei meciuri în Premier League. Pentru mine a fost o experienţă interesantă perioada petrecută în Anglia. Vin la Rapid cu gânduri mari. Sincer, n-am auzit de Daniel Niculae, Pancu sau Săpunaru, dar oricum nu mi-e frică de retrogradare“, a declarat Gecov, care a trecut pe la Fulham.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite