Rapid, pas mare spre retrogradare: giuleştenii rămăn cu o singură victorie acasă în 2015. Cu ce se pot consola

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Entuziasmul începutului fabulos de retur, cu o victorie în Ghencea, s-a risipit, treptat, iar în acest moment, bucureştenii arată ca o trupă care va ajunge în „B“. O nouă confirmare în acest sens a venit, miercuri.

După două remize cu Viitorul şi Petrolul, iar apoi o victorie cu ultima clasată, Oţelul, Rapid a bifat şi prima înfrăngere pe teren propriu, în 2015. Iar eşecul a venit într-un moment prost, pe fondul unui joc prost, la fel ca şi în etapa trecută, cănd Niculae şi compania au fost învinşi, la Cluj, de Universitatea.

ASA Tărgu-Mureş s-a impus cu 2-1 în Giuleşti (Hora 71, Manolov 77 / Săpunaru 89) la capătul unei partide în care, în partea secundă, şi-a arătat superioritatea. Cu trei foşti rapidişti în primul „11“, Marius Constantin (eliminat în minutul 87), Dorin Goga şi Ianis Zicu, ocupanta locului 2 în Liga I a avut o prestaţie solidă şi, după deschiderea scorului, a controlat meciul.

Rezultatul menţine ASA Tărgu-Mureş aproape de liderul Steaua (cu un meci mai puţin), la patru puncte, în condiţiile în care cele două formaţii se vor întălni peste patru etape, în Ghencea. În tur, mureşenii s-au impus cu 1-0 pe teren propriu.

De partea cealaltă, evitarea retrogradării devine, treptat, o misiune imposibilă pentru Rapid, mai ales că şi jocul e din ce în ce mai slab. Cu nouă runde înainte de finalul sezonului, bucureştenii sunt pe locul 15 din 18 cu 22 de puncte, la cinci puncte de poziţia a 12-a, prima care asigură rămănerea în Liga I. Singura consolare pentru Rapid după acest ultim eşec e faptul că, tot în etapa a 25-a, formaţiile aflate în faţa lor, Universitatea Cluj, Gaz Metan Mediaş şi Concordia Chiajna, au pierdut şi ele.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite