Rapid, nici în Liga a II-a? Nemulţumiţi de conducere, giuleştenii şi-au făcut bagajele şi au plecat înainte de debutul în eşalonul secund

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa Rapid pare să se destrame FOTO Răzvan Păsărică
Echipa Rapid pare să se destrame FOTO Răzvan Păsărică

După o perioadă tumultoasă prin care clubul Rapid a trecut odată cu retrogradarea echipei în Liga a II-a, fotbaliştii par că nu au găsit calea de comunicare cu cei din conducere, astfel încât giuleştenii au plecat înainte de primul meci programat în eşalonul secund.

Rapid are programat sâmbătă meciul de debut în Liga a II-a, când giuleştenii ar trebui să întâlnească AS Berceni de la ora 11.00. Între timp, în dimineaţa zilei de marţi, jucătorii de sub Podul Grant şi-au făcut bagajele şi au părăsit baza de antrenament, informează DigiSport. Potrivit sursei citate, decizia fotbaliştilor survine neseriozităţii conducerii, care nici până în acest moment nu ar fi achitat datoriile salariale, ba mai mult, nici Cristescu şi nici Zamfirescu nu ar mai fi de găsit când vine vorba de veniturile rapidiştilor.

„Când ne-am întors de la Craiova, ne-am oprit într-o benzinărie. Câţiva dintre noi aveau bani şi şi-au luat câte ceva, o ciocolată, un suc. Dar cei mai mulţi s-au uitat pe geam. De unde bani? Noi, cei mai tineri, nu avem cine ştie câţi ani de carieră în spate ca să avem ceva strâns. Nouă chiar ne sunt vitale salariile alea, aşa mici cum sunt“, a declarat unul dintre jucători pentru sursa menţionată.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite