Rapid-CSMS Iaşi: 1-0 / Debut cu victorie pentru Paul Codrea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mediafax | Ioan Ovidiu Sabău îl felicită pe Dorin Goga, singurul marcator al partidei cu Iaşi
Mediafax | Ioan Ovidiu Sabău îl felicită pe Dorin Goga, singurul marcator al partidei cu Iaşi

Rapid a luat cele trei puncte din partida cu CSMS Iaşi, pe care a învins-o cu scorul de 1-0.

Rapid a învins pe teren propriu în meciul cu CSMS Iaşi, scor 1-0. Partida a fost întreruptă aproximativ un minut, după ce a cedat nocturna.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Dorin Goga, în minutul 16. Acesta a fentat un adversar şi a reuşit să înscrie din lateralul porţii.

Repriza a doua a dus debutului lui Paul Codrea la Rapid, iar ultima achiziţie a vişiniilor, portarul brazilian Pecanha, a urmărit meciul din tribună.

Înainte de începerea partdei, s-a ţinut un minut de reculegere în memoria jucătorului nigerian de la Delta Tulcea, Chinoso Henry Ihelewere, care a decedat duminică, în timpul unui meci amical. 

Finalul meciului a adus un cor de huiduieli din partea unora de suporteri, care au reproşat giuleştenilor prestaţia slabă a echipei lui Sabău.

Echipe


Rapid Albuţ - Rui Duarte, Oros, M. Constantin (Glauber '46), Bozovici - Milisavljevici, Grigore (Grigorie '46), Teixeira, Goga - Ciolacu (Codrea '65), Illijoski. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.


CSMS Iaşi Irimia - Jovanovici ,Tincu, Straton, Vladu (Keita '67) - Onofraş (Pătulea '56), Petrovici (Ţigănaşu '27), Milea, Ciucur - Cl. Ionescu, Cl. Tudor. Antrenor: Ionuţ Popa.


Cartonaşe galbene Teixeira '56, Grigorie '60 / Cl. Tudor '56.

Arbitri Lucian Rusandru (central), Marius Nicoară şi Marius Marchidanu (asistenţi).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite